Välkommen till ufit relax

Koppla av med spabehandling
hos ufit

Koppla av och återhämta dig med våra spa-behandlingar. Tillåt dig glömma den dagliga stressen och låt dig svepas i väg. Stäng av mobilen och låt dig bli ompysslad och varva ner i lugn och ro och ladda batterierna. Vi erbjuder olika typer av behandlingar så att du kan välja det som passar just dig.

Ansiktsbehandling

Ansiktskur 25 min 550 kr

Lättare ansiktskur med rengöring, mask, massage som avslutas med vårdande dagkräm för hudens behov.

Ansiktsbehandling 55 min 890 kr

Vi anpassar behandlingen efter din huds behov med rengöring, hudanalys, peeling, portömning, ansiktsmassage, mask samt vårdande dagkräm.

Ansiktsbehandling 90 min 1290 kr

Vi inleder behandlingen med en avslappnande ryggmassage. Därefter anpassar vi behandlingen efter din huds behov. Vi gör en rengöring, peeling, portömning, mask, brynplock, ansikts- och skalpmassage, vårdande dagkräm.

Ansiktsmassage 25 min 550 kr

Rengöring, ansiktsmassage, vårdande dagkräm.

Ansiktsmassage 55 min 890 kr

Rengöring, peeling, avslappnande ansikts- dekolletage & skalp massage som löser upp muskelspänningar och ökar välbefinnandet. Avslutas med vårdande dagkräm.

Tillval: 

Frans & brynfärg inkl plockning av bryn 400 kr

Färgning av fransar 250 kr

Brynfärg inkl plockning av bryn 250 kr

AHA Peeling 200 kr

OBS! Går enbart att boka till redan bokad ansiktsbehandling

Spa-massage

Spa-massage är en härligt avslappnande massage med aromatiska oljor som mjukar upp musklerna och ger dig lugn och sinnesro

Spa-massage 25 min 550 kr
Spa-massage 55 min 890 kr
Spa-massage 90 min 1290 kr

Kombinationer

Sakta ner tempot och landa i total avkoppling med Ufits specialdesignade massagebehandlingar!

Relax Small 25 min 550 kr

Rygg, nacke & skalpmassage

Relax Medium 55 min 890 kr

Rygg & nackmassage, ansiktsrengöring, ansiktsmassage, skalpmassage

Relax Large 90 min 1290 kr

Helkropps spamassage, ansiktskur (rengöring, mask, massage, vårdande dagcreme) skalpmassage

Hot stone massage

Hot stone massage är en fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning. Vi använder varma stenar som verktyg tillsammans med avstressande olja. Den värmande effekten reducerar spänningar och minskar stress. Passar extra bra när man känner sig frusen och stel. Efter behandlingen kommer du känna dig uppmjukad, varm och avstressad.

Hot Stone massage 55 min 890 kr

Hot Stone massage 90 min 1290 kr

Lymfmassage 90 min 1290 kr

Lymfmassage är en mjuk, lugn och behaglig behandling som passar de flesta. Speciellt personer med någon form av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulation. Det tillhör kroppens immunförsvar och fungerar både som avlopp och reningsverk. Ett trögt lymfsystem kan göra att du känner dig svullen i armar, ben och ansikte. Efter en lymfmassage brukar en känsla av avslappning och lätthet infinna sig. För den som lider av lättare lymfödem kan denna typ av massage göra stor skillnad. För bästa effekt rekommenderas att du avsätter tid för minst 3 behandlingar inom 10 dagar samt hembehandling. Tänk även på att dricka ordentligt före och efter behandlingen.

Lymfmassage i kur om 3 ggr 3000 kr.

Kroppsbehandlingar

Kroppspeeling djuprengör, ökar cirkulationen, tar bort torra hudceller, ger din hud nytt liv och gör den mjuk och följsam.

Kroppspeeling med havssalt samt applicering av kroppslotion 25 min 550 kr

Du väljer mellan White Chocolate – en lyxig kroppspeeling med doft av vit choklad eller Salt Scrub Energy – innehållandes en ljuvlig kombination av havssalt och eteriska oljor som ger en uppfriskande doft.

Energikur 55 min 890 kr

I denna fantastiska behandling får du njuta av en helkropps peeling innehållandes havssalt, citrongräs och rosmarin. Peelingen tvättas av med varma handdukar. Kroppen smörjs sedan in i Body Balm Energy som är en sammetslen, mjukgörande balm med frisk doft av citrus. Därefter väljer du halvkropps spamassage – fram eller baksida.

White Chocolate kroppsinpackning 55 min 890 kr

En skön avkopplande kroppsbehandling som lämnar huden silkeslen. Behandlingen inleds med Salt Scrub White Chocolate som tvättas av med varma handdukar följt av en avstressande applicering av Body Balm White Chocolate. Balmen innehåller mjukgörande kakaosmör och milt väldoftande vaniljextrakt. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en härlig ansiktskur med rengöring, mask och en avslappnande skalpmassage.

Lerinpackning 55 min 890 kr

En härlig inpackning som gör gott för trötta muskler och leder. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en härlig ansiktskur med rengöring, mask och en avslappnande skalpmassage. Efter en värmande dusch appliceras en uppmjukande bodylotion som lämnar huden återfuktad och mjuk.

Aromainpackning 90 min 1290 kr

Du väljer mellan White Chocolate och Energy. Njut av en avslappnande och värmande helkroppsinpackning som gör huden återfuktad och mjuk. Behandlingen inleds med kroppspeeling som tvättas av med varma handdukar. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en härlig ansiktskur med rengöring, mask och en avslappnande skalpmassage. Vi fortsätter sedan med halvkropps spamassage (du väljer fram eller baksida)

Aromainpackning 120 min 1590 kr

Du väljer mellan White Chocolate och Energy. Njut av en avslappnande och värmande helkroppsinpackning som gör huden återfuktad och mjuk. Behandlingen inleds med kroppspeeling som tvättas av med varma handdukar. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en härlig ansiktskur med rengöring, mask och en avslappnande skalpmassage. Vi fortsätter sedan med helkropps spa-massage.

Bra att veta inför
ditt besök

Innan besöket

Kom gärna en stund före bokad tid och varva ner i vårt mysiga väntrum. För män att tänka på: Vid bokning av ansiktskur / ansiktsbehandling, raka eller trimma gärna ditt skägg dagen före bokad tid.

Kom i tid : )

Respektera tiden, vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner din behandlingstid.

Av-och ombokning

Av eller ombokning sker senast 24 timmar före utsatt tid utan kostnad. Vid senare avbokning debiteras behandlingspriset.

Viktigt för oss att veta

Vänligen meddela i samband med bokning om du äter medicin, är allergisk, gravid eller har andra typer av hälsotillstånd vi behöver ta hänsyn till. Detta för att kunna anpassa behandlingen på bästa sätt för dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt behandling för dig?

Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar dig!