illustration våg

Personlig träning

Pt

Få rätt
verktyg med
hjälp av en pt

Med rätt planering, resurser och strategier får du ut mer av energin du investerar. Våra personliga tränare ser till att du har full koll på din utveckling med dokumentation, feedback och uppföljningar så att du bibehåller din motivation och säkerställer att du är på väg åt rätt håll!

porträtt av en man

NICKLAS WERNSTRÖM

LICENSIERAD PERSONLIG TRÄNARE

Jag hjälper privatpersoner, idrottsföreningar och företag med träning, kostrådgivning och livsstilscoaching.

Personlig träning inleds med en konsultation där vi går igenom historik, livssituation och eventuella mål för att tillsammans komma fram till ett passande upplägg.

porträtt av en man

ALEXANDER BRAUNERHJELM

LICENSIERAD PERSONLIG TRÄNARE

Det viktigaste är inte hur tungt man lyfter, utan att man lyfter.

Tillsammans strävar vi efter ett gemensamt mål. Ditt mål är mitt mål. Viktnedgång eller viktuppgång, vägledning för träning inom lagsport eller individuellt för ett friskare och starkare liv.

Det ska kännas när man tränar och jag har en lite extra förkärlek när det kommer till muskelkontakt, träna effektivt och säkert.

pt

nå dina mål
snabbare
& effektivare

Oavsett om du vill komma igång med din träning, ta nästa kliv eller nå ett specifikt, utsatt mål kommer du nå dit snabbare tillsammans med en personlig tränare. Vi motiverar och utbildar med feedback och uppföljning, delar dina mål och ser till att du når dina resultat på effektivast möjliga sätt, boka en kostnadsfri konsultation så sätter vi igång!

Kostnadsfri konsultation!

Fyll i dina uppgifter för att ta nästa steg med oss, vi syns på gymmet!