tidtagarur

Gruppträning

Gruppträning

Oslagbar puls och stämning

Kom och träna med oss! Gemensamt lägger vi in en extra växel och går hem med en riktigt bra känsla. Alla pass har sin egen unika prägel vilket är perfekt för dig som vill ha omväxlande och rolig träning. Scrolla för att läsa om våra olika pass!

U-CROSS

12 personer

60 minuter

Ett roligt och tufft stationsbaserat pass som passar både nybörjare och träningsvana deltagare. Instruktören planerar varierande pass där man utför funktionella övningar som utmanar hela kroppen.

Övningar som ger såväl rörlighet, balans, kondition, styrka som explosivitet. Tillsammans anpassar vi smart belastning och intensitet så att det passar alla på rätt nivå

människa illustration

"Passar alla!"

Antal platser per pass: 12 st. Längd: 60 minuter

gruppträning
hopprep

"Fokus på bålen!"

Antal platser per pass: 12 st. Längd: 45 minuter

man som tränar

U-core

12 personer

45 minuter

Core är en engelsk term som betyder ”kärna” och vår core är vårt centrum för styrka och balans i kroppen. Coreträningen fokuserar på övningar som skapar styrka och stabilitet i området runt mage, rygg och säte där vi ofta är svaga. En stark core är viktigt för så väl hållningen som för en skadefri kropp och stärker de muskler vi behöver i vardagen. 

När du tränar bålen blir du därför inte bara bättre på att göra helt vanliga vardagsaktiviteter, du blir också bättre på sporter. Oavsett om det är löpning, styrketräning, bollspel eller yoga.  

Spinning

8 personer

Spinning passar dig som vill utmana och förbättra din kondition. Här får du riktigt effektiv konditionsträning genom att varva tuffa backar, blandade terränger och lugnare raksträckor.

Du reglerar själv motståndet på din cykel, vilket gör att spinningen passar alla, från nybörjare till elitcyklister. Vi jobbar med varierande positioner och blandade upplägg, allt för att skapa kraft och energi i passet. Peppig musik hjälper dig att ta fram det där lilla extra.

Perfekt för dig som vill träna dig riktigt svettig och gillar när det blir drag! 

cykel

"För dig som vill svettas!"

Antal platser per pass: 8 st. Längd: 60 minuter

yoga

"Fysiskt & mentalt"

Antal platser per pass: 12 st. Längd: 60 minuter

yoga

YOGA - Vinyasa Flow

12 personer

60 minuter

Vinyasa Flow är en dynamisk och fritt flödande yogaform där ingen klass är den andra lik.

Ordet vinysasa innebär just flöde och denna form är en av mest förekommande stilarna idag. Det finns många olika varianter av Vinyasa Flow klasser som passar perfekt för dig som vill ha en varierad yogapraktik och utmanas fysiskt och mentalt.

Klasserna är uppbyggda med en gradvis progression som systematiskt tar dig från en punkt till nästa i ett behagligt tempo.

Vinyasa Flow kopplar samman rörelser och andetag för att uppnå balans och styrka i kropp och själ

Provträning? Såklart!

Det går självklart bra att provträna hos oss. Skriv in dina uppgifter i formuläret så återkommer vi med en inbjudan till dig!