illustration våg

Kroppsmätning

Kroppsmätning

Kroppsmätning
med InBody

Din hälsa beror på mer än bara din vikt. En vägning med InBody visar hur fördelningen av muskler, fett och vatten ser ut i din kropp. Efter en vägning har du något konkret att gå på när det gäller att nå nya mål.

En InBody-vägning kan hjälpa dig att styra din kost och träningsplan så att du når dina mål.

Din första mätning ger dig en nulägesanalys och efter några veckor kan du se dina resultat genom att mäta med InBody igen.

När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, så vet du egentligen inte vad för vikt du har tappat. 1 kg fett? Vätska? Muskler?

Vi hjälper dig att analysera dina resultat.

Så går det till

InBody är en bio-impedansmätare som har åtta mätpunkter. Mätprocessen är enkel då du står barfota på en plattform samtidig som du håller i två handtag. För bästa resultat av mätningen ska den utföras före frukost men det viktigaste är att det är samma förutsättningar vid varje mätning för att kunna få jämförbara resultat. InBody använder sig inte av empirisk data som påverkar testresultatet, därför används InBody i forskning och elitidrott och har en jämförbarhet mot DXA röntgen på 98%.

01.

Köp en mätning

Du behöver inte ha gymkort för att köpa denna tjänst av oss. Du kan välja mellan att köpa en mätning eller flera för att följa upp och se om du har fått resultat

02.

Du får en tid

Efter att du har köpt en mätning så kontaktar vi dig och bokar in en tid. Vi avsätter ca: 15 min för en mätning.

03.

Utför mätningen

Testet tar ca fem minuter och genomförs snabbt och smidigt av personal på gymmet.

04.

Uppföljning

Alla mätningar lagras i maskinen för att vi smidigt ska kunna följa upp din utveckling. Vi skriver även ut en analys som du får med dig på papper.

kroppsmätning

nå dina mål
med hjälp av
kroppsmätning

Din hälsa beror på mer än bara din vikt. Med hjälp av en InBody-vägning kan du på fem minuter se din kropps fördelning av muskler, fett och vatten och med den informationen kan du utforma din kost och ditt träningsprogram på ett mycket effektivare sätt.

kostnader

Kroppsmätning

Small

1 Mätning
kr 150
  • 1 Mätning

Medium

5 Mätningar
kr 650
  • 5 Mätningar
Populär

Large

10 Mätningar
kr 990
  • 10 Mätningar

Nyfiken på kroppsmätning?

Du behöver inte ha gymkort för att köpa denna tjänst av oss. 

Kontakta oss via formuläret eller kontakt@ufit.se och skriv att du vill ha hjälp att göra en mätning, så kontaktar vi dig och bokar in en tid. Vi avsätter ca: 15 min för en mätning. Alla mätningar lagras i maskinen för att vi smidigt ska kunna följa upp din utveckling. Vi skriver även ut en analys som du får med dig på papper. 

Det går bra att betala i kassan men det är smidigast att köpa klippkort i vår webshop.