NAPRAPAT

magnus@ufit.se

070-848 55 01

MAGNUS CARLSSON

LEGITIMERAD NAPRAPAT

 

Jag har lång idrottsmedicinsk kompetens och har varit verksam som naprapat i

20 år. Jag arbetade med Hammarby Fotbolls herrlag mellan 1999-2007.

 Jag har varit handledare på Naprapathögskolans elevklinik samt varit fyscoach för Svenska Fotbollsförbundets domare.

 

Även om drottskador är ett stort intresse så behandlar jag även ryggskott, ischias, tennisarm, hälsenebesvär, hälsporre etc.  

 

 

Legitimerad Naprapat

Ackrediterad i idrottsmedicin Steg II (Specialist idrottsmedicin).

Akupunktör enligt AKAB (medicinsk akupunktur) AKU I-II.

Avancerad dry-needle-utbildning.

daniel@ufit.se

070-832 27 66

DANIEL SJÖDIN

LEGITIMERAD NAPRAPAT

 

Jag har ett stort intresse i hur nervsystemet påverkar oss och hur vi kan använda behandlingsmetoder för att minska smärta och obehag i muskler och leder genom ökad förståelse av den, allt för att återskapa en god balans i både kropp och själ.


Mitt mål är att kunna ge dig svar på vad som orsakar besvären du söker för samt hur du kan bli hjälpt och minska risken att de kommer tillbaka.


Jag har även stort idrottsintresse och har egen träningsbakgrund inom fotboll, innebandy och kampsport, under 2018 arbetade jag även med AIK damfotboll.


Legitimerad Naprapat

Vidareutbildad inom funktionell neurologi

Cert. massör

Utbildad i dry needling

Lic. Personlig tränare

Bra att veta inför en behandling

Avsätt tid

Det kan vara bra att komma fem- tio minuter före bokad tid så du hinner komma ned i varv och göra kroppen redo för behandling. Se gärna till att ha gott om tid efter behandlingen också så du inte behöver stressa iväg direkt.

 

 

Informera oss

Om du tar mediciner, har någon sjukdom eller är gravid är det viktigt att att du berättar detta då det kan vara avgörande för vilken sorts behandling du får.

 

 

Antal behandlingar

Vid akuta besvär tar det oftast tre - fem behandlingar innan kroppen är återställd. Ibland krävs det fler besök för att kroppen ska läka. Vid långvariga problem kan det ta mer än fem behandlingar innan kroppen fungerar optimalt.

 

 

Vanliga reaktioner

Efter en behandling kan du känna trötthet, ömhet/stelhet, frossa/svettningar, huvudvärk, feberkänsla/feber, lätt yrsel, illamånde och träningsvärk.

 

 

Ledmanipulation

Under en ledmanipulation sker en snabb töjning av en inskränkt led som återställer funktionen i leden. Det kan kännas lite obehagligt men är en mycket effektiv behandlingsmetod.

 

 

GDPR- General Data Protection Regulation

För naprapater och andra legitimerade vårdgivare gäller patientdatalagen och dess regler för behandling av personuppgifter och journaler i första hand. Personuppgifter som samlas in används därför till att kunna utföra behandling och föra journal enligt lag. Dina personuppgifter och journaler sparas i ett säker journalsystem. Som legitimerad vårdpersonal har naprapater även tystnadsplikt, vilket innebär att information om dig aldrig lämnas till andra utan ditt samtycke.

 

 

Behandlingsmetoder

Vi använder oss vanligtvis av akupressur, dry needling, akupunktur, stötvåg, TENS, mobilisering, manipulation, töj/stretch.

 

 

 

Vår reception är bemannad följande tider:


MÅNDAG   12-13 och 17-18

TISDAG      12-13

ONSDAG    12-13

TORSDAG  12-13

FREDAG     12-13

 


Besöksadress:

UFIT AB

Fräsarvägen 24, (Länna industriområde)

Org.nr: 556987-6906 


Nicklas: 0739 37 77 27

Magnus: 0708 48 55 01


e-post: kontakt@ufit.se


'); fbq('track', 'PageView'); })();