GRUPPTRÄNING

SPINNINGSpinning passar dig som vill utmana och förbättra din kondition. Här får du riktigt effektiv konditionsträning genom att varva tuffa backar, blandade terränger och lugnare raksträckor.


Du reglerar själv motståndet på din cykel, vilket gör att spinningen passar alla, från nybörjare till elitcyklister. Vi jobbar med varierande positioner och blandade upplägg, allt för att skapa kraft och energi i passet. Peppig musik hjälper dig att ta fram det där lilla extra.


Perfekt för dig som vill träna dig riktigt svettig och gillar när det blir drag! 


Antal platser per pass: 8 st

Längd: 45 minuter och 60 minuter


Gruppträning

Gruppträningen flyttar in igen


Nu kör vi återigen alla pass inomhus.Här kan man se schemat och priser.


PASSBESKRIVNING

U-CROSSEtt roligt och tufft stationsbaserat pass som passar både nybörjare och träningsvana deltagare. Instruktören planerar varierande pass där man utför funktionella övningar som utmanar hela kroppen.


Övningar som ger såväl rörlighet, balans, kondition, styrka som explosivitet. Tillsammans anpassar vi smart belastning och intensitet så att det passar alla på rätt nivå. 


Antal platser per pass: 12 st

Längd: 60 minuter

U-CORECore är en engelsk term som betyder "kärna" och vår core är vårt centrum för styrka och balans i kroppen. Coreträningen fokuserar på övningar som skapar styrka och stabilitet i området runt mage, rygg och säte där vi ofta är svaga. En stark core är viktigt för så väl hållningen som för en skadefri kropp och stärker de muskler vi behöver i vardagen. 


När du tränar bålen blir du därför inte bara bättre på att göra helt vanliga vardagsaktiviteter, du blir också bättre på sporter. Oavsett om det är löpning, styrketräning, bollspel eller yoga.  


Antal platser per pass: 12 st

Längd: 45 minuter

YOGA - Vinyasa FlowVinyasa Flow är en dynamisk och fritt flödande yogaform där ingen klass är den andra lik.


Ordet vinysasa innebär just flöde och denna form är en av mest förekommande stilarna idag. Det finns många olika varianter av Vinyasa Flow klasser som passar perfekt för dig som vill ha en varierad yogapraktik och utmanas fysiskt och mentalt.

Klasserna är uppbyggda med en gradvis progression som systematiskt tar dig från en punkt till nästa i ett behagligt tempo.


Vinyasa Flow kopplar samman rörelser och andetag för att uppnå balans och styrka i kropp och själ.Antal platser per pass: 12 st

Längd: 60 minuter


INSTRUKTÖRER


THERESIA "TESA" FRANKE


Mitt liv har alltid inspirerats av hälsa och träning. Jag har ett förflutet inom gymnastik och lagsport. Träning för mig ska vara roligt och utmanande och jag älskar att instruera och inspirera andra till att nå sina trämingsmål. 


ÅSA EKLÖVÖppettider reception:


Måndag  12-13 & 17-18

Tisdag    12-13

Onsdag  12-1312-

Torsdag  12-13

Fredag    12-13 

'); fbq('track', 'PageView'); };