YOGA

INSTRUKTÖR


ANNELIE ALEXANDER


Mitt intresse för träning och hälsa väcktes redan under gymnasieåren och sedan dess har jag arbetat som både personlig tränare, spinning- och gruppträningsinstruktör och yogalärare.


För mig är yoga och andra former av träning ett verktyg för att stärka kroppen men också för att hantera stress och oro. Yogan har en unik förmåga att på olika sätt skapa balans, vilket leder till bättre  hälsa och ett ökat fysiskt och mentalt välbefinnande. Mina yogaklasser har ett ganska starkt anatomiskt fokus men då och då väver jag också in tankar om hälsa från öst.


Jag håller i schemalagda yoga-klasser, privat-yoga och yoga-events. 

KLASSBESKRIVNING

Vinyasa flow


En fysik och dynamisk yogaklass som innehåller både stående, sittande och liggande positioner. Under en vinyasa flow klass kopplas olika yogapositioner ihop till korta sekvenser som vävs ihop med andningen. Klasserna är uppbyggda runt olika teman som varierar från vecka till vecka.


En klass för dig som vill utmana styrkan, uthålligheten och rörligheten på yogamattan.

Yoga Recovery 


En yogaklass för dig som springer, cyklar, styrketränar eller är aktiv i någon idrott. Yoga Recovery är en klass som fokuserar på funktionell rörlighet i rygg, höfter & axlar genom olika statiska och dynamiska positioner/övningar. Yoga Recovery hjälper dig att bli mer medveten om hur du med hjälp av yoga kan öka din  fysiska och mentala kapacitet.


En klass för dig som tycker att du är för stel för yoga.

Yin yoga/Yoga Tune Up® restorative


En lugn klass med fokus på återhämtning och avslappning. Perfekt för dig som behöver hjälp med att varva ner och/eller minska på spänningar i kroppen. Klassen innehåller enbart sittande och liggande statiska yogapositioner som hålls en längre tid. Klassen innehåller också  självmassage med Yoga Tune Up® bollar som förbättrar blodcirkulationen och mjukar upp bindväven.


En klass som passar alla.


För dig som vill träna yoga


1. Välj mellan klippkort och Drop-in. Klicka på köpknappen och slutför köpet i webshopen.

2. Logga sedan in och boka in dig på ett yogapass i veckoschemat. 

1800 kr

Klippkort 10 pass
YOGA200 kr

Drop-in 1 pass
YOGA


Vår reception är bemannad följande tider:


MÅNDAG   12-13 och 17-18

TISDAG      12-13

ONSDAG    12-13

TORSDAG  12-13

FREDAG     12-13

 


Besöksadress:

UFIT AB

Fräsarvägen 24, (Länna industriområde)

Org.nr: 556987-6906 


Nicklas: 0739 37 77 27

Magnus: 0708 48 55 01


e-post: kontakt@ufit.se