BRA ATT VETA

 

Sätt av tid

 

Det kan vara bra att komma 5-10 minuter innn din tid så du hinner komma ned i varv och göra kroppen redo för behandling. Se gärna till att ha lite gott om tid efter behandlingen också så du inte behöver stressa iväg direkt.

 

 

Informera

 

Om du tar mediciner, har någon sjukdom eller är gravid är det viktigt att att du berättar detta då det kan vara avgörande för vad sorts behandling du får.

 

 

Antal behandlingar

 

Vid akuta besvär tar det oftast 3-5 behandlingar innan kroppen är återställd. Ibland krävs det fler besök för att kroppen ska läka. Vid långvariga problem kan det ta mer än 5 behandlingar innan kroppen fungerar optimalt.

 

 

Vanliga reaktioner

 

Efter en behandling kan du känna trötthet, ömhet/stelhet, frossa/svettningar, huvudvärk, feberkänsla/feber, lätt yrsel, illamånde och träningsvärk.

 

 

Ledmanipulation

 

Under en ledmanipulation sker en snabb töjning av en inskränkt led som återställer funktionen i leden. Det kan kännas lite obehagligt men är en mycket effektiv behandlingsmetod.

 

 

GDPR- General Data Protection Regulation

 

För naprapater och andra legitimerade vårdgivare gäller patientdatalagen och dess regler för behandling av personuppgifter och journaler i första hand. Personuppgifter som samlas in används därför till att kunna utföra behandling och föra journal enligt lag. Dina personuppgifter och journaler sparas i ett säker journalsystem. Som legitimerad vårdpersonal har naprapater även tystnadsplikt, vilket innebär att information om dig aldrig lämnas till andra utan ditt samtycke.

 

 

Behandlingsmetoder

 

Som naprapat på UFIT erbjuder vi; akupressur, dry needling, akupunktur, stötvåg, TENS, mobilisering, manipulation, töj/stretch.

 

 

För företag

 

Om friskvårdande behandling önskas tillkommer 25% moms på behandlingspriset.

www.ufit.se © 2014 kontakt@ufit.se

Fräsarvägen 6, 1tr

14250 Skogås